1449 بازدید
کد: 150938
20 مرداد 1396 - 17:51
میخواستم بدونم امکانش هستش بدون جراحی همسرم درمان بشه و اینکه پایین بودن گرید a اسپرم همسرم میتونه دلیل سقطا باشه؟
سوال مخاطب نی‌نی‌بان: من و همسرم پنج سال ازدواج کردیم و دو سال اقدام به بارداری کردیم البته بعد انجام آزمایشهای قبله بارداری ک برا من همه چی نرمال بود ولی گرید aاسپرم همسرم دو بود ولی دکترم گفتن مشکلی برا بارداری نداریم دو بار باردار شدم ولی هر بار ب دلیل عدم رشد کافی سقط شد به یک متخصص بارداری های پر خطر مراجعه کردم برام ازمایشهای سقط مکرر نوشت و همه چی نرمال بود و مشکلی نبود و ایشون گفتن که مشکل از همسرم هستش همسرم هب متخصص ارولوژی مراجعه کردن براش سونو رنگی از بیضه هاشون نوشتن ک معلوم شد واریکوسل خفیف تو بیضه چپشون دارن که همسرم نه سال پیش هم جراحی واریکوسل چپ رو داشتن میخواستم بدونم امکانش هستش بدون جراحی همسرم درمان بشه و اینکه پایین بودن گرید a اسپرم همسرم میتونه دلیل سقطا باشه؟
 
پاسخ دکتر کتایون برجیس، جراح و متخصص زنان و زایمان و فلوشیپ نازایی:
دوست عزیز، اگر واریکوسل همسرتان منجر به ناتوانی جنسی شده حتما باید عمل شوند و واریکوسل درمان شود. علت سقط در سه ماهه اول بارداری متنوع است که شایع ترین آن مشکل ژنتیکی جنین و یا بی کیفیت بودن تخمک یا اسپرم است، شما حتما تحت نظر متخصص برای بارداری بعدی اقدام کنید.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
* کد امنیتی: