682 بازدید
کد: 162613
04 دی 1396 - 20:05
من هفته ۱۳ بارداری دوقلو هستم. نتیجه سونو و آزمایش در غربالگری اول از نظر دکتر خوب بوده.
سوال مخاطب نی‌نی‌بان: من هفته ۱۳ بارداری دوقلو هستم. نتیجه سونو و آزمایش در غربالگری اول از نظر دکتر خوب بوده و طول سرویکس هم ۳۷ هستش.منتهی دکتر گفت باتوجه به شاغل بودنم برای دوقلو ریسک نمیکنیم و باید سرکلاژ شم.البته جفت هم در پایین هست. سرکلاژ لازم هست و خطری برای جنین نداره؟
 
پاسخ دکتر فریبا الماسی، متخصص زنان، استاد دانشگاه و فلوشیپ جراحی لاپاراسکوپی:
دوست عزیز سرکلاژ ممکن است باعث پارگی کیسه آب و یا سقط جنین شود اما در صورتیکه ضرورت داشته باشد باید انجام دهید. از آنجایی که طول سرویکس شما نرمال است سرکلاژ خیلی توصیه نمی شود به جای سرکلاژ بهتر است بیشتر استراحت کنید و فعالیت سنگین و نزدیکی نداشته باشید ولی در صورتیکه سابقه سقط مکرر و زایمان زودرس و نازایی دارید شاید سرکلاژ برایتان مفید باشد
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
* کد امنیتی: