928 بازدید
کد: 187516
08 آذر 1397 - 17:42
شیرخوار ۴ ماهه ای دارم که دچار ریفلاکس میباشد تا اواخر ۳ ماهگی خیلی بهتر شده بود.
 سوال مخاطب نی‌نی‌بان: شیرخوار ۴ ماهه ای دارم که دچار ریفلاکس میباشد تا اواخر ۳ ماهگی خیلی بهتر شده بود اما به محض اینکه واکسن ۴ ماهگی را زد و قطره استامینیفن مصرف کرد برای جلوگیری از تب،پس از آن مجدد دچار ریفلاکس شد الان دو هفته از واکسن میگذرد اما غروب به بعد شیر من را نمیخورد ،وزن تولد ۳۱۵۰ وزن اکنون ۸ کیلو همچنین هم شیر مادر میخورد هم ببلاک ای آر،آیا بیشتر شدن ریفلاکس ربطی به واکسن و یا مصرف استامینیفن دارد؟
 
پاسخ دکتر عباس شکری، متخصص اطفال:
مادر عزیز خیر ربطی به واکسن و استامینوفن ندارد رفلاکس تا 6 - 7 ماهگی بهتر میشود. بعد از شیردهی بلافاصله نوزاد را نخوابانید مدتی او را نشسته نگه دارید و آروغ نوزاد را بعد از شیردهی بگیرید.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
* کد امنیتی: