9093 بازدید
کد: 66597
03 مهر 1396 - 18:01
در طی این هفته ها مساله ضعیف بودن جنین مفهومی ندارد به احتمال دوقلو بودن ربطی ندارد.
سوال مخاطب نی‌نی‌بان: در هفته 5.6 بارداری هستم. دکتر گفته جنین ضعیف است احتمال سقط وجود دارد. چه کارهایی انجام بدهم که رشد جنین تسریع یابد و چه چیزهایی بخورم. بدلیل ضعیف بودن جنین احتمال اینکه 2 قلو باشد چقدر است؟

پاسخ دکتر مریم الماسی، متخصص زنان، زایمان و نازایی:
در طی این هفته ها مساله ضعیف بودن جنین مفهومی ندارد به احتمال دوقلو بودن ربطی ندارد.
در سونوگرافی هفته پنجم احتمالا هنوز قلب جنین تشکیل نشده است که این مساله فعلا جای نگرانی ندارد. لازم نیست کار خاصی انجام دهید و یا تغییری در برنامه غذایی خود ایجاد کنید. در مواردی (معمولا در صورت لکه بینی) شیاف پروژسترون هم تجویز می شود و از خانم می خواهند که استراحت داشته باشد. بعد از 10 روز در هفته هفتم یا هشتم برای سونوگرافی مجدد مراجعه کنید تا از تشکیل قلب جنین اطمینان حاصل شود.

اگر می خواهید بیشتر درباره این موضوع آگاهی داشته باشید، به اینجا بروید.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
* کد امنیتی: