4563 بازدید
کد: 69249
22 دی 1396 - 20:01
بررسی پاتولوژیک علاوه بر جنین پنج هفته وجفت دژنره گزارش مول خفیف داده شده. طی دو سال و نیم گذشته یک سقط پنج هفته و دکلمان 34هفته داشتم و تنبلی تخمدان نیز دارم.
سوال مخاطب نی‌نی‌بان: ماه گذشته در هفته هشت سقط خود به خود داشتم.بررسی پاتولوژیک علاوه بر جنین پنج هفته وجفت دژنره گزارش مول خفیف داده شده. طی دو سال و نیم گذشته یک سقط پنج هفته و دکلمان 34 هفته داشتم و تنبلی تخمدان نیز دارم. آزمایشات فاکتورهای خونی نیز داده ام و مشکلی نبوده است. چه آزمایشات دیگری باید بدهم؟ آیا دلیل تاخیر یک سال برای بارداری بعدی فقط به خاطر احتمال متاستاز است و می توانم زودتر از یک سال دیگر و با دادن آزمایشات بتای تیتر ماهانه باردار شوم؟ لطفا نظرتان را در باره احتمال سرطانی شدن با توجه به اینکه بتای تیتر هفته 4 و 5  به ترتیب 198و 1900  و نرمال بوده بفرمایید. 

پاسخ از دکتر فریبا الماسی، متخصص زنان و زایمان، جراح لاپاراسکوپی: 
دوست عزیز قبل از ذکر هر نکته ای توصیه می شود حتما از نظر سقط مکرر بررسی شوید. زیرا شما مبتلا به سقط مکرر هستید که باید علت مشخص شود و درمان لازم صورت گیرد تا در بارداری بعدی سقط صورت نگیرد. همچنین در مورد حاملگی مول مطرح کردید که باید این مشکل را جدی بگیرید. در بارداری مولار، بافتی مثل جنین به صورت غیرطبیعی در رحم رشد می‌کند. به عبارتی در تخم بارور شده ناهنجاری‌های خاصی وجود داشته و باعث شده تخم بارور شده هرگز به جنین تبدیل نشود و یا به شکل غیر طبیعی رشد ‌کند. بهتر است بین ۶ ماه تا یک سال صبر کنید تا مشخص شود مولار عود نمی‌کند.برای همین باید به مدت یک سال اندازگیری سریالی اچ سی جی باید اندازگیری شود. با توجه به بتای تیتر هفته 4 و 5  به ترتیب 198و1900  باید بگویم این بتا افزایش پیدا کرده است البته اگر به همین ترتیب باشد. برای همین توصیه می کنم حتما به متخصص مراجعه کنید و در صورت نیاز بستری شوید و درمان های لازم صورت گیرد تا از پیشرفت بیماری جلوگیری شود. 

اگر می خواهید بیشتر درباره این موضوع آگاهی داشته باشید، به اینجا برود.


ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
* کد امنیتی: