۲۲۷۵۹۶
۹ نظر
۳۱۱۸
۹ نظر
۳۱۱۸

چگونه زایمان طبیعی آسانی داشته باشیم؟

در تمرینات کگل (Kegels) که انقباض و آزادسازی مداوم عضلات کف لگن انجام می‌ شود.

معمولا خانم ‌هایی که قبلا زایمان نکرده ‌اند و یا تجربه یک زایمان طبیعی همراه با درد زیاد را داشته ‌اند، لحظه به لحظه که به پایان ماه نهم نزدیک می ‌شوند، اضطراب خاصی وجود آن‌ ها را فرا می ‌گیرد. بخشی از این مساله به دلیل عدم آگاهی از روش ‌های نوین زایمان بدون درد است.

تمرینات قلبی عروقی
در هنگام بارداری مجبور نیستید که ورزش‌ کردن را ترک کنید. تحقیقات نشان می‌دهند که تا روز زایمان هرچه بیشتر ورزش کنید، عضلات شما آماده‌تر خواهند شد و در نتیجه زایمان سریع‌تر همراه با درد کمتری خواهید داشت. تمرینات قلبی عروقی مانند دویدن و پیاده‌روی به حفظ ضربان قلب، افزایش گردش خون و ترشح اندورفین (بهترین مسکن طبیعی) کمک می‌کنند. تناسب اندام هم‌چنین می‌تواند باعث مداخلات کمتر در حین زایمان شود.

تمرینات کگل
در تمرینات کگل (Kegels) که انقباض و آزادسازی مداوم عضلات کف لگن انجام می‌ شود؛ ماهیچه‌های درگیر در زایمان طبیعی که به شما در خروج نوزاد کمک می‌کنند، تقویت و آماده می‌شوند.

ورزش ‌های کششی
تمریناتی که در ورزش‌های کششی مانند یوگا و پیلاتس انجام می‌شوند، می‌توانند باعث کشش بیشتر و شل‌شدن عضلات درگیر در زایمان شوند. این تمرینات هم‌چنین می‌توانند به شما کمک کنند تا از نظر ذهنی برای کنترل درد آماده شوید.

آروماتراپی یا رایحه ‌درمانی
سالهاست که از اسانس‌های روغنی به عنوان مسکن استفاده می‌شود. زیرا مواد فعال موجود در آن‌ها می‌توانند بر میزان سروتونین (که باعث کنترل خلق‌وخو می‌شود)، دوپامین (که باعث احساس لذت می‌شود) و نوراپی‌نفرین (هورمون استرس) بدن اثر بگذارند. می‌توانید برای کاهش درد زایمان، آن‌ها را بر روی بدن خود به کمک ماما یا همسر خود ماساژ بدهید و یا استنشاق کنید. طبق تجربه روغن گل رز می‌تواند به کنترل درد اسپاسم عضلات در حین زایمان کمک کند. روغن فلفل سیاه باعث افزایش گردش خون و درنتیجه استقامت بدن و روغن اسطوخودوس برای کاهش التهاب بدنی ناشی از زایمان توصیه می‌شود.

طب سوزنی
چندین آزمایش بالینی پزشکی ثابت کرده‌اند که طب سوزنی یک درمان غیردارویی موثر برای درد زایمان و تهوع صبحگاهی است. چراکه می‌تواند که باعث بهبود گردش خون شود و سیستم عصبی و غدد درون‌ریز بدن را در حین زایمان تحریک کند. این شرایط توانسته است استرس و درد را به حداقل میزان برساند.

هیپنوتیزم ‌درمانی
طبق نظر انجمن روانشناسی آمریکا، اگرچه هیپنوتیزم معمولاً برای درمان اعتیاد، افسردگی و اختلالات اضطرابی استفاده می‌شود؛ اما می‌تواند به مادران نیز کمک کند تا عملا زایمان بدون درد را تجربه کنند. زیرا به کمک تکنیک‌های هیپنوتیزم و ذهن آگاهی، عضلات شل می‎ شوند و آرامش عمیقی وجود مادر را فرا می ‌گیرد.

آب‌ درمانی
دراز کشیدن در آب پیش از زایمان و حتی انجام زایمان در آب باعث احساس بی‌وزنی در مادر می ‌شود و از فشار کودک بر روی ستون فقرات او می ‌کاهد.

بی‌ حسی اپیدورال
در نهایت اگر راهکارهای ذکر‌شده نتوانند در کاهش درد زایمان به مادر کمک موثری کنند و یا مشکل زمینه ‌ای قبلی وجود داشته باشد، به دستور پزشک بی‌حسی اپیدورال یا اسپینال برای زایمان بدون درد انجام می ‌شود. در این روش به صورت مستقیم مواد بی‌حسی به نخاع مادر تزریق و بدن از کمر به پایین بی ‌حس می ‌شود.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

مشاوره ویدیویی

    • اخبار داغ
    • جدیدترین
    • پربیننده ترین
    • گوناگون
    • مطالب مرتبط

    نظر کاربران

    • زهری طاهری
      درباره چگونه زایمان طبیعی آسانی داشته باشیم؟

      سلام

    • نفس
      درباره چگونه زایمان طبیعی آسانی داشته باشیم؟

      سلام حاملع ای توهم

      پاسخ ها

      • پروین مغان

        سلام

      • نفس

        سلام پروین دختر ترکی

      • نفس

        ببخش پروین جان اهل اردبیلی

    • محدثه
      درباره چگونه زایمان طبیعی آسانی داشته باشیم؟

      سلام من هفته سی و نهم هستم درد کم و بیش
      دارم
      میخام دردم بگیره برم بیمارستان میترسم دردم نگیره از وقتم بگذره نتونم زایمان کنم

      پاسخ ها

      • نفس

        نمیدونم والله ولی با دکتر حرف بزن من تجربه ندارم تو این کار من هفته۲۷ هسم

    • محمد باقری
      درباره چگونه زایمان طبیعی آسانی داشته باشیم؟

      سلام من 37 هفته هستم برای زایمان طبیعی باید نوبت بزنم

      پاسخ ها

      • حانیه

        الان بچت بدنیا اومد رفتی وقت گرفتی بیمارستان فک کنم باید قبلش پرونده تشکیل بدی

    برای ارسال نظر کلیک کنید

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.