4753
کد: 132076
15 آذر 1396 - 19:59
می تونم از یک وعده فقط یک وعده شیرخشک در روز استفاده کنم تا بچه ام یکم تپل بشه؟
سوال مخاطب نی‌نی‌بان: وزن نوزادم هنگام تولد 2680 بود. در یک ماهگی به وزن 3700 رسید و الان که دو ماه و 13 روزشه به 4300 رسیده. وزن گیری نوزادم خوب بوده یا نه؟ آیا می تونم از یک وعده فقط یک وعده شیرخشک در روز استفاده کنم تا بچه ام یکم تپل بشه؟ البته شیرخودم زیاده و سینه هام روزی چند بار رگ می کنه. اگر پاسختون مثبت هست از چه شیرخشکی با چه برندی استفاده کنم؟
 
پاسخ دکتر محمد شریفی، متخصص اطفال: 
دوست گرامی، وزن گیری فرزندتان قابل قبول است و نیازی نیست کار خاصی انجام دهید تا وزنش افزایش پید کند. شما می توانید همان روند قبلی را ادامه دهید. به دلیل وزن گیری خوب فرزندتان نمی توانیم بگوییم شیرخشک بدهید. البته دادن شیرخشک به فرزندتان سلیقه ای است. اما چون به اندازه کافی وزن اضافه کرده است و شیرتان هم زیاد است، نیازی به دادن شیرخشک نیست.
مشاوره ویدیویی
ارسال نظر
*پر کردن قسمت هایی که ستاره دارد ضروری است.
نام:
ایمیل:
* نظر:
* کد امنیتی: