4809
کد: 149021
04 تير 1396 - 14:29
بخاطر سابقه سقط ٢٥ شیاف سیکلوژست و 2 آمپول استفاده کردم و خونریزیم الان در حد پریود هست چقدر ممکنه در این یک هفته دفع بشه و نیازى به کورتاژ نباشه؟
سوال مخاطب نی‌نی‌بان: سلام. من در هفته ده فهمیدم که رشد جنین که در هفته هفت قلب هم داشت در همون هفته هفت متوقف شده. دکتر ٦تا قرص میزو براى سقط به من داد. درد شدید و خونریزى داشتم که یه چیز زرد مثل یه توپ تنیس دفع شد. با کلى لخته قرمز غلیظ اما جفت نبود. چون پارسال هم تقریبا به همین صورت سقط داشتم. می دونم جفت چه شکلیه. فرداى اون روز رفتم سونو. اما گفت بقایا دارم و ضخامت آندومتر ١٥mm و هماتوم ناشى از بقایا به اندازه mm ٥٤*٨.٥*٢٥ به حجم ٢٦ سى سى بین دو لایه آندومتر مونده. دکترم یه هفته فرصت داده دفع بشه. با توجه به این که من تا یه هفته قبل از این که بفهمم رشد جنین متوقف شده به خاطر سابقه سقط ٢٥ شیاف سیکلوژست و دو تا آمپول استفاده کردم و احتمالا خیلى چسبیده و خونریزیم الان در حد پریود هست. چقدر ممکنه در این یه هفته دفع بشه و نیازى به کورتاژ نباشه؟ چون بچه ندارم نمی خوام کورتاژ بشم. چکار کنم دفع بشه؟
 
پاسخ دکتر نوشین نظری، متخصص زنان و زایمان:
به هر حال تا یک هفته از روز انجام سونوگرافی نگذرد هیچ درصدی نمی توان برای باقی ماندن بقاء ارائه داد. شما از داروهای چسبنده جفت استفاده کرده اید. بنابراین کاری به جز انتظار نمی توان انجام داد. اگر بعد از این زمان، جفت باقی بماند، حتما نیاز به جراحی هست. چون در غیر این صورت باعث ایجاد چسبندگی و ناباروری خواهد شد.
مشاوره ویدیویی
ارسال نظر
*پر کردن قسمت هایی که ستاره دارد ضروری است.
نام:
ایمیل:
* نظر:
* کد امنیتی: