6937
کد: 152590
14 تير 1398 - 09:00
یک تجربه عمل ناموفق IVF داشتم آیا با دارو و درمان رحم من آماده انتقال می شود یا نه؟ آیا خراش دیواره رحم در این مورد جواب می دهد یا نه؟
سوال مخاطب نی‌نی‌بان: من خانم ۳۱ ساله ای هستم که دچار یائسگی زودرس شده ام. با یک تجربه عمل ناموفق IVF در کلینیک میلاد تبریز؛ اکنون با تشکیل ۷ جنین در فریز، نزدیک ۲ سال است که به علت ضخامت کمی آندومترم، دکتر اجازه انتقال جنین نمی دهد. ضمن اینکه از روش PRP هم استفاده کرده ام. سوالم از شما این است که آیا با دارو و درمان رحم من آماده انتقال می شود یا نه؟ آیا خراش دیواره رحم در این مورد جواب می دهد یا نه؟ کدام دکتر یا مرکز درمانی را برای ادامه درمان پیشنهاد می کنید؟
 
 
پاسخ دکتر فریبا الماسی، متخصص زنان، استاد دانشگاه و فلوشیپ جراحی لاپاراسکوپی:
دوست عزیز، قطعا داروهایی برای افزایش ضخامت آندومتر و افزایش احتمال موفقیت ای وی اف وجود دارد. در بعضی از مطالعات گزارش شده که خراش دیوار رحم می تواند باعث افزایش احتمال موفقیت ای وی اف شود اما باعث افزایش ضخامت آندومتر نمی شود. در مورد شما اگر مشکل کم بودن ضخامت آندومتر است، خراش کمکی نمی کند.
 
مشاوره ویدیویی
ارسال نظر
*پر کردن قسمت هایی که ستاره دارد ضروری است.
نام:
ایمیل:
* نظر:
* کد امنیتی: