635
کد: 167253
10 بهمن 1396 - 10:07
جواب پاپ اسمیر نوشته التهاب دارم و مورد درمان هم قرار گرفتم ولی الان که شیاف میزنم بعد رفتن به دستشویی عفونت ازم میریزه، التهاب و عفونت باعث میشه که دیرتر باردار شوم؟
سوال مخاطب نی‌نی‌بان: سلام و خسته نباشید من تست پاپ اسمیر انجام دادم البته قبل از اینکه دارو یا پماد چیزی مصرف کنم و بعد از گرفتن نمونه و انجام تست مورد درمان قرار گرفتم و عفونتم پاک شد و الان جواب ازمایش به دستم رسیده که نوشته التهاب دارم و مورد درمان هم قرار گرفتم ولی الان که شیاف میزنم بعد رفتن به دستشویی عفونت ازم میریزه میخواستم بدونم که التهاب و عفونت باعث میشه که دیرتر باردار شوم و الان نزدیک پنج روز زودتر پریود شدم یعنی از پریودی قبلی تا الان بیست و پنج روز هستش ایا این نشانه امادگی بارداری هست یا نه؟ دوبار هم نزدیکی داشتم و بعد از یک روز قرص جلوگیری مصرف کردم.

پاسخ دکتر نوشین نظری، متخصص زنان و زایمان:
بهتر است تا زمان درمان کامل عفونت که با مراجعه مجدد به پزشک و معاینه مجدد مشخص می شود اقدام به بارداری نداشته باشید. چند روز زودتر پریود شدن اشکالی ندارد.  
مشاوره ویدیویی
ارسال نظر
*پر کردن قسمت هایی که ستاره دارد ضروری است.
نام:
ایمیل:
* نظر:
* کد امنیتی: