4713
کد: 168290
23 بهمن 1396 - 10:56
آیا شیرخشک سوپرامیل برای وزن گیری نوزاد سه ماهه مناسبه؟
سوال مخاطب نی‌نی‌بان: ایا شیرخشک سوپرامیل برای وزن گیری نوزاد سه ماهه مناسبه؟
 
پاسخ دکتر محمود بنی اعمام، متخصص بیماری های کودکان و نوزادان:

اصولا تشخیص کمبود شیرمادر و احتیاج به شیرخشک در صلاحیت پزشک کودکان است. تشخیص کافی بودن شیرمادر، بر اساس منحنی رشد است که با مراجعه ماهیانه به پزشک اطفال میسر می شود. بنابراین به هیچ عنوان نباید به نوزاد شیرخشک داد، مگر در موارد استثنایی که حتما توسط پزشک توصیه شود. شیر هر مادر مناسب با نیاز کودکش است.  یعنی ترکیب شیر هر مادر متفاوت است و با توجه به نارس بودن کودک و سایر موارد این ترکیب متناسب با نیاز کودک تغییر می کند. مسلما شیرخشک از این خاصیت برخوردار نیست.
مشاوره ویدیویی
ارسال نظر
*پر کردن قسمت هایی که ستاره دارد ضروری است.
نام:
ایمیل:
* نظر:
* کد امنیتی: