۱۴۰۴۹۷
۴۳۲۵
۴۳۲۵
پ

بیماری تب سنجاقک، احتمال داره؟

حدود چهار روز قبل با فردی که دچار تب خال شده بود در تماس بوده آیا احتمال روزئولا هست؟

سوال:
سلام دختر ۵ساله من بعد از یک دوره سرماخوردگی خفیف به دلیل زیاد شدن سرفه ها شروع به مصرف زیتروماکس کرد. در روزهای آخر مصرف دارو دچار تب بالا تا ۳۹.۵ الی ۴۰درجه شد که تا کنون(روز سوم) تب به طور مداوم بالا و پایین می رود .از شربت بروفن و استامینوفن برای کنترل تب استفاده میکنیم . با توجه به اینکه قبلا در طول سال دچار عفونت سینوس شده بود و به ناچار به استفاده از واکسن پنموواکس در کنار واکسن آنفولانزا استفاده کردیم و ترکیبی از سفکسیم و کوتریماسازول تجویز شده بود.در هفته های اخیر دکتر متخصص ریه اقدام به تجویز دکوسالین و budesonide به همراه اسپری seretide نموده که در درمان موثر بوده و به کاهش گرفتگی سینوس و کاهش سرفه ها کمک کرده بود.(قبل از سرما خوردگی). به دلیل عدم کاهش تب و با مشورت پزشک( غیر متخصص اطفال) بعد از ریتروماکس شربت سفکسیم را شروع کردیم ولی تب به طور دائم بالا و پایین میشود . دیشب نواحی از پوست زیر چانه و به طور محدودی روی سینه دخترم قرمز شد و بعد از پایین آمدن موقتی تب از بین رفت .با توجه به اینکه حدود چهار روز قبل با فردی که دچار تب خال شده بود در تماس بوده آیا احتمال رئوزلا هست؟ یا اینکه چون هنوز به طور محدود دچار سرفه های خلط دار هست ،تب دلیل عفونت باکتریایی دارد؟ باتشکر.

جواب:
بدون معاینه نمی توان نظر داد. باید به متخصص اطفال مراجعه کنید. روزئولا به تماس با تب خال ارتباط ندارد. نیاز به ازمایش خون و ادرار هست.
پ
منبع: تبیان

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

مشاوره ویدیویی

    • اخبار داغ
    • جدیدترین
    • پربیننده ترین
    • گوناگون
    • مطالب مرتبط

    برای ارسال نظر کلیک کنید

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    هم اکنون دیگران می خوانند