4640
کد: 130998
01 آذر 1396 - 21:29
دختر من وزن تولدش ٣٥٠٠ بود. بعد از واکسن ٢ ماهگیش وزنش ٤٢٥٠ شد.
سوال مخاطب نی‌نی‌بان: دختر من وزن تولدش ٣٥٠٠ و قدش ٥٠ و دورسرش ٣٦ بود. برای واکسن ٢ ماهگیش وزنش ٤٢٥٠، قدش ٥٦ و دورسرش ٣٩. آیا وزنش کم نیست؟ البته بعد از تولد وزن کم کرد. دکتر گفت طبیعیه. کولیک هم داشت.
 
پاسخ از دکتر علی اصغر حلیمی، متخصص اطفال:
این مقدار افزایش وزن برای نوزاد شما مناسب و قابل قبول است. البته باید توجه داشته باشید که هر بچه ای اگر مطابق با منحنی رشدش پیش برود مشکلی وجود ندارد. اما به شما توصیه می شود حتما انتهای شیر خود را بدوشید و هر چه اضافه آمد آن را به نوزادتان بدهید. چرا که انتهای شیرمادر شیر پرچربی است و باید برای افزایش وزن بچه آن را استفاده کنید.
مشاوره ویدیویی
ارسال نظر
*پر کردن قسمت هایی که ستاره دارد ضروری است.
نام:
ایمیل:
* نظر:
* کد امنیتی: