1291
کد: 138597
12 آذر 1396 - 22:53
توجه به این که مکیدن شیشه شیر از مکیدن پستان مادر راحت تر است...
سوال
سلام, 3ماهه دارم که از روز16م تولد با دستور پزشک به او شیرخشک دادم چون رشدنمیکرد و بعد از40روزگی دیگر شیرخودم رانخورد, آیا راهی هست که دوباره شیرخودم را بخورد؟ شیرخودم هم کم بود و هم موادمغذی نداشت چون اوایل میل به غذانداشتم، ممنون.
 
جواب
با سلام خدمت شما مادر عزیز
با توجه به اینکه مکیدن شیشه شیر از مکیدن سینه مادر راحتتر است معمولا نوزاد ترجیح میدهد که از شیشه شیر استفاده کند بنابراین تغذیه مجدد با شیر مادر  نیاز به صبر و تکرار دارد. برای این منظور گاهی لازم است در زمان هایی که شیرخوار خیلی گرسنه است بجای شیشه شیر از شیر مادر تغذیه نماید و با توجه به اینکه مقدار شیر شما کم  میباشد بهترین راه برای افزایش شیر مادر مکیدن سینه توسط شیرخوار است که در کنار آن استفاده از شیردوش نیز به برقراری جریان شیر در سینه مادر کمک میکند . استفاده از مایعات و غذاهای مناسب که باعث افزایش شیر میشود را بیشتر در برنامه غذایی خود بگنجانید. عدم استرس، استراحت کافی و داشتن ارامش برای برقراری جریان بهتر شیر مواردی هستند که از اهمیت بالایی برخوردارند.
منبع: تبیان
مشاوره ویدیویی
ارسال نظر
*پر کردن قسمت هایی که ستاره دارد ضروری است.
نام:
ایمیل:
* نظر:
* کد امنیتی: