2966
کد: 147934
17 خرداد 1396 - 11:07
شنیدم با آی یو آی احتمال دو قلویی بالا می رود آیا صحیح است؟
سوال مخاطب نی‌نی‌بان: سلام و روز بخیر و سپاس از سایت مفیدتون
من خانمی ۳۴ ساله هستم ۶ساله ازدواج کردیم همسرم نیز ۳۴سال سن دارند. هر دو آزمایشات لازم را انجام دادیم عکس رنگی گرفتم همسرم هم کشت اسپرم داشتن موردی نبوده نزدیک ۶ ماهه اقدام به بارداری کردیم سه ماهه اخیر فوایکول های ۱۹٫۲۰٫۱۸ داشتم مورد اخیر در دو تخمدانم فولیکول ۲۰ داشتم نظر دکتر روش iui بوده اگر این روش را انجام ندیم آیا شانسی برای انجام آن داریم یا نه راستی شنیدم با آی یو آی احتمال دو قلویی بالا می رود آیا صحیح است؟ 
 
پاسخ دکتر مرجان قاجار، جراح و متخصص زنان، زایمان و نازایی:
هرگونه مداخله برای بارداری بعد از یکسال انجام می شود، الان شش ماهه که برای بارداری اقدام کردید باید صبر کنید. مگر اینکه نکته خاصی دکتر پیدا کند. احتمال دوقلو زایی بسته به تعداد تخمک در زمان لقاح دارد. اگر تعداد فولیکول زیاد باشد شانس دوقلوزایی افزایش پیدا می کند هم در آی یو آی و هم در بارداری طبیعی. 
مشاوره ویدیویی
ارسال نظر
*پر کردن قسمت هایی که ستاره دارد ضروری است.
نام:
ایمیل:
* نظر:
* کد امنیتی: