9894
کد: 148730
30 خرداد 1396 - 13:58
یک سقط ۷ هفته داشتم برای اقدام بعدی به دکتر مراجعه کردم سونوگرافی انجام دادن و گفتن ضخامت رحم کمه و استرادیول والرات دادن این قرص باعث بزرگ شدن فیبروم نمی شه؟
 سوال مخاطب نی‌نی‌بان: سلام. قبلا یک سقط ۷ هفته داشتم. برای اقدام بعدی به دکتر مراجعه کردم. روز ۱۲ دوره سونوگرافی انجام دادن و گفتن ضخامت رحم کمه و استرادیول والرات دادن. من فیبروم دارم. آیا این قرص باعث بزرگ شدن فیبروم نمی شه؟ دکتر گفت ممکنه خونریزیت رو بیشتر کنه. همچنین شنیدم این قرص همراه قرص های پروژسترونی تجویز می شه. الان به من چنین قرصی ندادن. مشکلی نیست؟
 
پاسخ دکتر الهه رجایی، متخصص زنان، زایمان و نازایی:
استرادیول معمولا با درمان های کوتاه مدت مشکلی ایجاد نمی کند و در طولانی مدت هم به طور کلی استفاده نمی شود. همچنین این قرص معمولا همراه با پروژسترون تجویز می شود و استفاده می شود، اما فقط به صورت کوتاه مدت است. تجویز نکردن این قرص مشکلی ایجاد نمی کند.
 
مشاوره ویدیویی
ارسال نظر
*پر کردن قسمت هایی که ستاره دارد ضروری است.
نام:
ایمیل:
* نظر:
* کد امنیتی: