9256
کد: 150472
11 مرداد 1396 - 14:30
یک هفته قبل از پریود کمی لکه بینی برای یکی دو روز داشتم که بهم قرص مدروفم ۵ داد آیا با وجود این لکه بینی ها به خوردن قرص ادامه دهم؟
 سوال مخاطب نی‌نی‌بان: ۳۶ ساله، ۳ ساله ازدواج کردم، با سونوی واژینال سه ماه پیش متوجه وجود میوم ۳۶ در ۵۹ میلیمتری در ناحیه ساب سروزال فوندوس متمایل به لترال راست منطبق بر کلدوساک خلفی هستم. که ساب سروزال پنداکوله هست. دکتر گفت دست بهش نمیزنه و کمی تنبلی تخمدانم دارم و فعلا برای بارداری اقدام کنم، یک هفته قبل از پریودی کمی لکه بینی برای یکی دو روز داشتم که بهم قرص مدروفم ۵ داد شبی ۲ تا. الان با شروع اقدام برای بارداری در این ماه و نزدیکی در روزهای تخمک گذاری از ۱۵ دوره شروع به مصرف مدروفم کردم و با شروع اون دردهای شبیه پریودی دارم و در روز سوم مصرف که هستم لکه بینی دارم، آیا با وجود این لکه بینی ها به خوردن قرص ادامه دهم؟ اگر لقاح صورت گرفته باشد با این لکه بینی ها سقط نمیشود؟ می توانم با وجود این شرایظ به بارداری در این ماه امیدوار باشم؟ اگه باردار بشم این لکه بینی که ازقبل هم کمی داشتم ولی نه در این زمان، میتونه باعث سقط جنین بشه؟ 
 
پاسخ دکتر فریبا الماسی، متخصص زنان، استاد دانشگاه و فلوشیپ جراحی لاپاراسکوپی:
دوست عزیز فیبروم شما ساب سروز است، فعلا نیاز به اقدام خاصی ندارید. علت لکه بینی و اختلالات قاعدگی شما مربوط به تخمک گذاری است. شما مبتلا به تخمدان پلی کیستیک هستید برای بررسی و اقدامات لازم به متخصص مراجعه کنید.
مشاوره ویدیویی
نظر کاربران
انتشار یافته: 1 نظر
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
22:59 - 1397/11/07
2
استفاده از قرص مدروفم5 باعث رشد بیشتر میوم و فیبرون نمی شود؟
پاسخ ها
مدیر پایگاه

سلام
و ممنون از توجهتون



برای
طرح سوال و گرفتن پاسخ فقط از لینک زیر استفاده کنید



https://moshavere.niniban.com/

ارسال نظر
*پر کردن قسمت هایی که ستاره دارد ضروری است.
نام:
ایمیل:
* نظر:
* کد امنیتی: