1263
کد: 164650
18 دی 1396 - 15:51
فیبروم من خارج از رحم(ساب سروزال) بوده با سایز 9 سانتیمتر، دکترم تشخیص دادند اول فیبروم را عمل کنم .. بعد اقدام کنم، نیازه؟
سوال مخاطب نی‌نی‌بان: سلام من در هفته هفدهم بارداری سقط داشتم  و 2 روز قبلش با درد بسیار زیادی به دکترم مراجعه کردم که اون زمان اصلا فرصت نشد دلیلش را متوجه بشیم جواب پاتوبیولوژی هم هنوز اماده نشده ...اکنون دلیلش مشخص نیست که این موضوع ایا به دلیل فیبروم بوده یا عفونت چون دکترم گفتند که من مشکوک به عفونت بارداری هستم .. تب و درد داشتم ولی سوزش و خارش نداشتم البته فیبروم من خارج از رحم(ساب سروزال)  بوده با سایز 9 سانتیمتر در بارداری هفته 17 ... دکترم اکنون به دلیل سنم که 36 سال است و سایز فیبرومم الان 5 سانتیمتر شده تشخیص دادند اول فیبروم را عمل کنم .. بعد اقدام کنم برای بارداری سوال من این است که ایا این عمل ضروری است؟ چرا؟

پاسخ دکتر مرجان قاجار، جراح و متخصص زنان، زایمان و نازایی:
دوست عزیز به اطلاعات خیلی بیشتری نیاز است. اینکه چه مدت طول کشیده تا باردار شوید، وضعیت سیکل های قاعدگی شما و تخمک گذاری به چه صورت است و همچنین نیاز به دیدن سونو است، اگر سابقه نازایی ندارید، سیکل های مرتبی دارید و مشکل خاصی در تخمک گذاری نیست نیازی به جراحی فیبروم نیست اگر کاملا ساب سروزال است فرصت بارداری می دهیم و احتیاجی به جراحی نیست این فیبرونم باعث سقط نمی شود.
مشاوره ویدیویی
ارسال نظر
*پر کردن قسمت هایی که ستاره دارد ضروری است.
نام:
ایمیل:
* نظر:
* کد امنیتی: