2460
کد: 168819
25 بهمن 1396 - 09:56
قبل بارداری میوم ساب سروزال 5 سانتی در جدار خلفی داشتم که دکتر گفت مشکلی نداره و اقدام کن اما در غربالگری در هفته 12 اندازه میوم به 8/5 سانت رسیده، خطرسازه؟
سوال مخاطب نی‌نی‌بان: با سلام در هفته 13  و 3 روز در بارداری هستم  قبل بارداری میوم ساب سروزال 5 سانتی در جدار خلفی داشتم که دکتر گفت مشکلی نداره و اقدام کن اما در غربالگری در هفته 12 اندازه میوم به 8/5 سانت رسیده. دکتر گفته  از شیاف سیکلوژست تا اخر ماه 36 باید استفاده کنم . سوالم اینه این میوم چقدر برام خطرناکه ؟ اولین بارداریمه و خیلی نگرانم .
 
پاسخ دکتر مرجان قاجار، جراح و متخصص زنان، زایمان و نازایی:
اگر مطمئن باشید ساب سروز است هیچ خطری ندارد. زایمان طبیعی و یا سزارین قابل انجام است. نیازی به شیاف نیست. ممکن است به علت تغییرات عروقی ناشی از بارداری در داخل فیبروم و یا بزرگ شدن فیبروم دردهایی داشته باشید که اگر شدید بودند نیاز به دارو هست.  
مشاوره ویدیویی
ارسال نظر
*پر کردن قسمت هایی که ستاره دارد ضروری است.
نام:
ایمیل:
* نظر:
* کد امنیتی: