870
کد: 193774
02 اسفند 1397 - 11:15
من الان در هفته ۲۲ حاملگی هستم، حاملگی قبلیم در ۲۱ هفته سقط شد، تو این بارداری از اول دارم از شیاف استفاده می کنم که گفتن جایگزین سرکلاژه.
 سوال مخاطب نی‌نی‌بان: با سلام من الان در هفته ۲۲ حاملگی هستم ، حاملگی قبلیم در ۲۱ هفته سقط شد، تو این بارداری از اول دارم از شیاف استفاده می کنم که گفتن جایگزین سرکلاژه  ، ولی تو سونوهای شکمی هر دفعه مقدار سرویکس پایین می اومد تا اینکه تو هفته ۱۹ شد ۲۴، دکترم گفت بد نیست و چون از اول تو استراحت بودی دهانه رحم جفت و جوره، تو هفته ۲۲ که رفتم دکتر اول سونوی شکمی کرد ، گفتم یه کم باز دیده میشه و باید بستری بشی و اینا، بعد گفت بزا سونوی واژینال بکنیم ، بعد انجام این سونو گفت که طول سرویوس ۳۲ هست و خیلی خوبه و مشکلی نیست ، ایشون برا من آمپول بتامتازون دادن که ۳ تا ۳تا به فاصله ۲۴ بزنم ، میخوام ببینم تو این هفته این امپول خطرناک نیست ؟ چون معمولا تو هفته های یه کم بالاتر این امپولو میدن  و اینکه ایا طول سرویکسم خوبه؟ با تشکر 
 
پاسخ دکتر فریبا الماسی، متخصص زنان، استاد دانشگاه و فلوشیپ جراحی لاپاراسکوپی:
دوست عزیز توصیه میشود استراحت مطلق داشته باشید و فقط برای کارهای ضروری بلند شوید و پروژسترون را تا 36 هفته طبق دستور پزشک ادامه دهید شما در ریسک تهدید به زایمان زودرس هستید از تماس جنسی تا حد ممکن خودداری کنید. آمپول بتامتازون را زمانی که فکر میکنیم ممکن است جنین زنده بماند میزنیم و بهتر است 37 هفته زده شود قبل از آن اگر زده شود و بچه به دنیا بیاید زنده نمیماند و یا دچار مشکلات عصبی فراوان خواهد شد. 
مشاوره ویدیویی
ارسال نظر
*پر کردن قسمت هایی که ستاره دارد ضروری است.
نام:
ایمیل:
* نظر:
* کد امنیتی: