9206
کد: 53844
01 بهمن 1396 - 19:13
اگر به وسیله کورتاژ این سقط ها را انجام داده اند این احتمال وجود دارد که دیگر نتوانند باردار بشوند زیرا کورتاژ یا دستکاری رحم برای سقط می تواند به رحم آسیب های جدی بزند.
سوال مخاطب نی‌نی‌بان: خانم من تا به حال 4 مرتبه دست به سقط زده است به دلیل اینکه در حال حاضر توان نگهداری از فرزند را نداریم. می خواستم ببینم آیا احتمال دارد که دیگر نتواند حامله بشود یا نه؟

پاسخ دکتر نسرین زارع پور، جراح و متخصص زنان و زایمان:
اگر به وسیله کورتاژ این سقط ها را انجام داده اند این احتمال وجود دارد که دیگر نتوانند باردار بشوند زیرا کورتاژ یا دستکاری رحم برای سقط می تواند به رحم آسیب های جدی بزند. ولی اگر به وسیله دارو سقط انجام دادیند خیلی برایشان مشکل ساز نخواهد شد و همچنان احتمال بارداری برایشان وجود دارد. در هر صورت کار درستی انجام ندادند که 4 بار سقط کردند. این عمل می توانست برای ایشان خطرناک باشد. اگر خانمی به هر دلیلی می خواهد سقط انجام بدهد باید این کار را در شرایط کاملا استریل و با دارو انجام بدهد تا کمتر آسیب ببیند.


مشاوره ویدیویی
نظر کاربران
انتشار یافته: 1 نظر
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
23:42 - 1398/01/03
0
ببخشید سقط ۳ بار با قرص سایوتیک تو ۳ سال خطرناکه؟؟؟ایا احتمال بارداری هست؟؟
پاسخ ها
مدیر پایگاه
سلام و ممنون از توجهتون


برای طرح سوال و گرفتن پاسخ فقط از لینک زیر استفاده کنید


https://moshavere.niniban.com/


ارسال نظر
*پر کردن قسمت هایی که ستاره دارد ضروری است.
نام:
ایمیل:
* نظر:
* کد امنیتی: