3452
کد: 98147
04 اسفند 1396 - 19:48
اگه رشد بچه کم باشه برا سونو زودتر نباید اقدام کنم؟
سوال مخاطب نی‌نی‌بان: من 21سالمه، هفته 28 بارداری شکمم بزرگ نشده، از بعد هفته 18 و 5 روز که سونو سه بعدی رفتم و همه چی خوب بود، الان سونو بعدیم 15فروردین هست. به نظرتون اگه رشد بچه کم باشه برای سونو زودتر نباید اقدام کنم؟ در ضمن دارای رحم دو شاخم.

پاسخ دکتر کتایون برجیس، متخصص زنان و زایمان و فلوشیپ نازایی:

دوست عزیز برای قضاوت در مورد رشد جنین نتایج سونوگرافی هایی که پزشک معالج انجام می دهد و بررسی می کند اهمیت دارد نه اینکه به صرف اندازه شکم بگوییم که بچه رشد خوبی داشته یا نداشته است پس لطفا در این زمینه خودتان را نگران نکنید و استرس نداشته باشید. رشد جنین در فاصله دو سونوگرافی که از شما می گیرند برای ما مبنای قضاوت خواهد بود. پس طبق صلاحدید پزشک تان سر موقع برای سونو مراجعه داشته باشید و استراحت و نداشتن استرس و نگرانی و مصرف آب و مایعات کافی و تغذیه درست و... را نیز در این فاصله فراموش نکنید.
مشاوره ویدیویی
ارسال نظر
*پر کردن قسمت هایی که ستاره دارد ضروری است.
نام:
ایمیل:
* نظر:
* کد امنیتی: