۶۹۰۶۴

هماتوم در اوایل بارداری، چه درمانی دارد؟

در هفته هشتم بارداری هستم از هفته پنجم که سونوگرافی شدم هماتوم ۱۵ mil پشت ساک حاملگی دیده شد و بعد از سه هفته با وجود استراحت و استفاده از شیاف ۲۰mil شده بقیه چیزها نرمال بوده هماتوم درمان دیگری ندارد.

سوال مخاطب نی‌نی‌بان: 29 ساله و در هفته هشتم بارداری هستم از هفته پنجم که سونوگرافی شدم هماتوم 15 mil پشت ساک حاملگی دیده شد و بعد از سه هفته با وجود استراحت و استفاده از شیاف 20mil شده بقیه چیزها نرمال بوده هماتوم درمان دیگری ندارد؟‎

پاسخ دکتر کتایون برجیس، متخصص زنان و زایمان و فلوشیپ نازایی:
دوست عزیز هماتوم جز مواردی که به شما توصیه شده درمان دیگری ندارد مگر اینکه علت قابل اثباتی وجود داشته باشد که با آزمایش بررسی شده و به صورت هدفمند تجویز شود در غیر این صورت استراحت و شیاف کافی است و لازم است که تحت نظر باشید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • مطالب مرتبط

وبگردی

برای ارسال نظر کلیک کنید

▼

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.