۶۹۹۴۶

این همه دارو برای جنین ضرر ندارد؟!

من هفته ۲۷ بارداری هستم و ۳۸ سالم است. مشکل رفلاکس و تهوع و استفراغ شدید دارم.

سوال مخاطب نی‌نی‌بان: من هفته 27 بارداری هستم و 38 سالم است. مشکل رفلاکس و تهوع و استفراغ شدید دارم دکتر قرص های دمپریدون قبل از صبحانه و شام و کپسول لانزو قبل از صبحانه و شام قرص زین تیگو صبح و شب و کپسول اورسوفار هر 12 ساعت و قطره کولیکز بعد از هر وعده غذایی 25 قطره تجویز کرده آیا این داروها برای جنین ضرر ندارد؟

پاسخ دکتر کتایون برجیس، متخصص زنان و زایمان و فلوشیپ نازایی:
دوست عزیز ما از سایر بیماری های شما و همه وضعیتی که دارید اطلاعاتی نداریم ولی قطعا وقتی دارویی در بارداری توصیه می شود سود و زیان آن به صورت همزمان سنجیده می شود پس نگران نباشید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • مطالب مرتبط

وبگردی

برای ارسال نظر کلیک کنید

▼

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.