۷۳۹۱۳

خونریزی پشت جفت در هفته ۱۲ بارداری

هفته ۹ بارداری هماتوم داشتم که با مصرف شیاف بزرگتر شد.

سوال مخاطب نی‌نی‌بان: هفته 9 بارداری هماتوم ۱۷*۲ داشتم. با مصرف شیاف و استراحت مطلق هفته 12 در سونو هموراژی ۲۱*۷ در مجاور ساک دیده شده. یعنی چه؟ چرا بزرگتر شده است؟

پاسخ دکتر شهرزاد فتحی، متخصص زنان و زایمان:
این نشان می دهد که مساله شما کنترل نشده است. چون هماتوم اگر خوب کنترل شود و فرد هم یک سری نکات را رعایت کند، نزدیکی نکند و کار سنگین انجام ندهد، هماتوم 20 میلمیتری ظرف یک ماه یا یک ماه و نیم برطرف می شود. اگر هماتوم خونریزی کند، ارتباط جفت با رحم قطع شده و منجر به سقط می شود. بنابراین لازم است که برای معاینه به پزشک معالج خود مراجعه کنید.


محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • مطالب مرتبط

وبگردی

برای ارسال نظر کلیک کنید

▼

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.