۷۵۶۱۵

انسداد مجاری ادرار جنین، مشکل بزرگیست؟

گاهی اوقت کودکانی که تازه به دنیا آمدند دچار نارسایی مجرای ادراری می شوند.

سوال مخاطب نی‌نی‌بان: خانمی ۲۶ ساله و در هفته 32 ام بارداری اولم هستم. تا به حال تمام آزمایشات و سونوگرافی ها را انجام دادم هیچ مشکلی نداشتم اما دیروز بعد از سونو سه بعدی متوجه شدم یکی از مجاری کلیه های سمت چپ تنگ بوده و بعد از زایمان باید میل استفاده کنند. آیا این مشکل بزرگیست؟ میل زدن چه معنی دارد؟

پاسخ دکتر مریم انصاف گو، متخصص زنان، زایمان و نازایی:
گاهی اوقت کودکانی که تازه به دنیا می آیند دچار نارسایی مجرای ادراری می شوند که بعد از سونوگرافی و تشخیص این نارسایی، میل می زنند. لازم به ذکر است که این نارسایی را بعد از به دنیا آمدن کودک می توان رفع کرد. بعد از به دنیا آمدن کودک و انجام سونوگرافی اگر پزشک تشخیص دهد که مجرای ادراری کودک تنگ است، به اصطلاح میل میزنند تا مجرای ادراری گشاد بشود.


محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • مطالب مرتبط

وبگردی

برای ارسال نظر کلیک کنید

▼

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.