۷۶۷۷۴

سقط مکرر جنین، چرا روحیه‌ام خراب شده؟

تا هفته ۱۶ ویار خیلی خیلی شدید داشتم که همش زیر سروم بودم. بعد از بهتر شدنم دندون درد گرفتم و الانم پشت گوش هام ورم کرده.

سوال مخاطب نی نی بان: در هفته 19 بارداری هستم و سابقه دو سقط دارم. مشکل Aps دارم و آمپول کلگزان تزریق می کنم. تا هفته ۱۶ ویار خیلی خیلی شدید داشتم که همش زیر سروم بودم. بعد از بهتر شدنم دندون درد گرفتم و الانم پشت گوش هام ورم کرده. به شدت از نظر روحی به هم ریختم، همش در حال گریه کردنم با اینکه همسرم و مادرم به خیلی بهم محبت می کنند و کمبودی ندارم، ولی هیچ چیز من را خوشحال نمی کند و همش گریه ام می گیرد.

دکتر مریم عطایی، جراح و متخصص زنان، زایمان و نازایی:
با توجه به سابقه سقط مکرر، بیماری زمینه‌ای، ادامه درمان و ترس از سقط مجدد، گرایش به افکار منفی و پریشان در شما در حال رشد و تشدید است و در معرض افسردگی قرار دارید. به این منظور برای کنترل این حالت توصیه می کنم حتما به یکی از همکاران روان پزشک و یا روان شناس مراجعه داشته باشید.تورم پشت گوش هم مساله ایست که باید با یک متخصص گوش و حلق و بینی چک شود چون در دسته علائم شایع دوران بارداری نیست و نمی توان برای آن دلیلی مرتبط با بارداری در نظر گرفت. هرچند این سندروم احتمال سقط را افزایش می دهد، ولی با رعایت مراقبت های بارداری و ادامه درمان تحت نظر متخصص تا حد زیادی قابل پیشگیری است و بمی توانید به ادامه بارداری با سلامت امیدوار باشید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • مطالب مرتبط

وبگردی

برای ارسال نظر کلیک کنید

▼

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.