۷۸۲۵۰

نوسان فشار خون مادر در بارداری

در طول روز یکهو فشارم پایین می رود سرم گیج می رود و دست و پایم بی حس می شود. چه دارو یاغذایی پیشنهاد می کنید؟ و آیا برای جنین این مساله ضرر دارد؟

سوال مخاطب نی‌نی‌بان: خانمی ۲۲ ساله هستم و ماه ۴ بارداری اولم هست. در طول روز یکهو فشارم پایین می رود سرم گیج می رود و دست و پایم بی حس می شود. چه دارو یاغذایی پیشنهاد می کنید؟ و آیا برای جنین این مساله ضرر دارد؟

پاسخ دکتر کتایون برجیس، متخصص زنان و زایمان و فلوشیپ نازایی:
دوست عزیز بهتر است به متخصص داخلی مراجعه کنید تا وضعیت تان بررسی شده و اقدامات درمانی لازم برای شما انجام شود.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • مطالب مرتبط

وبگردی

برای ارسال نظر کلیک کنید

▼

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.