۹۶۳۸۵

سونوگرافی صدای قلب جنین، بهترین زمان

دکتر گفت ۵ هفته بادارم و واسه هفته ۷ سونو نوشت. واسه قلب جنینم، دیر نیست؟

سوال مخاطب نی‌نی‌بان: من 21 سالمه. بعد از 7 ماه تلاش باردار شدم و 2 ماه هم بود، متفورمین می خوردم. دکتر گفت 5 هفته بادارم و واسه هفته 7 سونو نوشت. واسه قلب جنینم، دیر نیست؟

پاسخ دکتر شیرین قاضی زاده، متخصص زنان و زایمان:
به طورکلی مشخص شدن اینکه قلب جنین تشکیل شده یا نه، به چند روش زیر انجام می شود: اگر با سونوگرافی واژینال باشد معمولا بین هفته ۶ بارداری تا هفته ۷ بارداری ، از طریق سونوی شکمی یک هفته از روش قبلی دیرتر یعنی بین ۷ تا ۸ هفتگی مشخص می شود و اگر با دستگاه هایی باشد که بخواهید صدای قلب جنین خود را هم بشنوید از ۴ ماهگی به بعد مشخص می شود.
 

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • مطالب مرتبط

وبگردی

برای ارسال نظر کلیک کنید

▼

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.