۲۴۹۱۱۰

یک استایل شیک از نازنین بیاتی (عکس)

یک استایل شیک از نازنین بیاتی (عکس)

نازنین بیاتی بازیگر سینما و تلویزیون عکس جدیدی از خود منتشر کرد.

به گزارش نی نی بان ، روز دوم نمایشگاه «چند تکه آینه» در شیراز، میزبان تعدادی از بازیگران و سینماگران معروف بود. نازنین بیاتی، بازیگر مشهور ۳۵ ساله نیز با حضور خود در این نمایشگاه و با استایل شیکش، بسیار جلب توجه کرد.

او در فصل بهارنارنج‌های شیراز، با سرهمی جین و شال توری با گلدوزی‌های بابونه، حس و حالی بهاری و کلاسیک را به نمایش گذاشت. عینکی طبی با فریم پلنگی و کیف بزرگ و مشکی‌رنگ نازنین، تیپ او را به سرانجام رسانده بودند. سمیرا حسن‌پور و همسرش سامان سالور نیز در این نمایشگاه حضور داشتند.

نازنین بیاتی

منبع: چی بپوشم

لینک هدیه

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

هم اکنون دیگران می خوانند