موهای زائد در زنان، سونوگرافی الزامیه؟
۲۵ سالمه. از سن بلوغ تا الان پریودی های نامنظم و دیر به دیر داشتم مثلا ۵۰ روز یک بار یا بیشتر. موهای زائد زیادی توی صورتم در اومده و خط رویش موهام و قسمت شقیقه هام ریزش داره.
داشتم مثلا 50 روز یک بار یا بیشتر. موهای زائد زیادی توی صورتم در اومده و خط رویش موهام و قسمت شقیقه هام ریزش داره و تقریبا خالی شده. آزمایش هورمونی و تیروئید و خون دادم مشکلی نداشت. ممکنه توی آزمایش مشخصه نشه؟ باید سونوگرافی بدم؟ توی سونوگرافی مشخص میشه مشکل چیه؟
پاسخ دکتر زینب السادات موسوی فخر، متخصص زنان و زایمان:
بله اگر کیست داشته باشید در آزمایش مشخص نمی شود و لازم است که حتما سونوگرافی بدهید به نظر می رسد ممکن است کیست داشته باشید و تخمدان تان پلی کیستیک باشد با این حال حتما باید سونوگرافی انجام دهید تا مشخص شود چه مشکلی وجود دارد و بتوان درمان مناسب را به شما پیشنهاد داد.
نظر کاربران
داشتن موهای زائد در سونو گرافی برای مشاهده کیستیک بودن تخمدان مشکلی نداره ؟ یا ممکنه اشتباه بشه
پاسخ ها
همراه عزیز نی نی بان، اگر سئوالی دارید با متخصصان کلینیک نی نی بان مطرح کنید
https://clinic.niniban.com