۱۵۲۹۱۲

از وقت پریودم گذشته، دلیلش چیه؟

پنج روز از وقت پریودم گذشته درد زیرشکم و کمرداشتم و در قسمت راست زیر شکمم درد خفیف دارم گاها هم تیر میکشه بنظر شما دلیلش چیه؟

سوال مخاطب نی‌نی‌بان: من ۲۶ سالمه یک ساله ازدواج کردم حدود دوماهه که اقدام به بارداری کردیم بخاطر تاخیر پریودم به سونوگرافی رفتم و گفتن که تخمدانم پلی کیستیک هست دکتر بهم قرص دوفاستون و ویتامین e۴۰۰ داد ماه بعد واسه کنترل مراجعه کردم دکتر گفت وضعیتت نرماله بازم همون قرص هارو داد.
الان پنج روز از وقت پریودم گذشته درد زیرشکم و کمرداشتم و در قسمت راست زیر شکمم درد خفیف دارم گاها هم تیر میکشه بنظرشما دلیلش چیه خیلی نگرانم میترسم کیست هام بزرگترشده باشه.

پاسخ دکتر نوشین نظری، متخصص زنان و زایمان:
دوست عزیز هم به علت پاسخ به درمان و هم به علت ضعف عملکرد تخمدان این دردها قابل توجیه است. اگر تا ۵ روز دیگر پریود نشدید به پزشک مراجعه کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • مطالب مرتبط

وبگردی

برای ارسال نظر کلیک کنید

▼

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.