۱۶۳۲۳۱

دو ماه اقدام به بارداری، چرا اتفاقی نیافتاد؟

دو ماهه که اقدام به بارداری دوم کردم‌ ولی نشدم پریود منظم دارم‌ و به صورت طبیعی جلوگیری انجام میدم به نظرتون چه مشکلی هست؟

سوال مخاطب نی‌نی‌بان: سلام و خسته نباشید خدمت شما من دو ماهه که اقدام به بارداری دوم کردم‌ ولی نشدم پریود منظم دارم‌ و به صورت طبیعی جلوگیری انجام میدم به نظرتون چه مشکلی هست؟

پاسخ دکتر فریبا الماسی، متخصص زنان، استاد دانشگاه و فلوشیپ جراحی لاپاراسکوپی:
دوست عزیز نازایی زمانی اطلاق می شود که زوجی یکسال برای بارداری اقدام کرده اند و بارداری رخ نداده است، شما تا یکسال برای بارداری فرصت دارید هفته ای سه مرتبه نزدیکی کنید و چکاپ های روتین قبل از بارداری را هم انجام دهید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • مطالب مرتبط

وبگردی

برای ارسال نظر کلیک کنید

▼

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.