۵۷۳۸۵

عوارض فیبروم رحم، مانع حاملگی است؟

نگران فیبروم تان نباشید. فیبروم در این ابعاد مشکلی از این نظر برای شما ایجاد نمی کند.

سوال مخاطب نی‌نی‌بان: درد پریودی شدیدی دارم و هر دفعه دو سه روز عقب جلو می شود، احتمال نازایی وجود دارد؟ بعضی وقت ها بخاطر درد زیاد از دو عدد ژلوفن و شیاف ایندومتاسین استفاده می کنم، عفونت هم ندارم، اما فیبروم 2 سانتی دارم، آیا علت درد پریودی فیبروم است؟ فیبروم مانع حاملگی است؟

پاسخ دکتر کتایون برجیس، متخصص زنان و زایمان و فلوشیپ نازایی:
دوست عزیز نگران فیبروم تان نباشید. فیبروم در این ابعاد مشکلی از این نظر برای شما ایجاد نمی کند. اما دردهای شدید پریود موضوعی است که باید حتما تحت بررسی و ارزیابی دقیق قرار گیرد چون این مساله می تواند روی بارداری اثرگذار باشد و باید کنترل شود. در صورتی که کمتر از یک سال است برای بارداری اقدام کردید زیر نظر متخصص زنان و زایمان باشید و اگر از اولین اقدامتان برای بارداری بیش از یک سال می گذرد همراه همسرتان به یکی از کلینیک های نازایی مراجعه داشته باشید تا وضعیت تان به طور همزمان بررسی و ارزیابی شود.

 

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • مطالب مرتبط

وبگردی

برای ارسال نظر کلیک کنید

▼

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.