۷۵۳۶۴

علت تاخیر در پریودی، ممکن است حامله باشم؟

پریودم هم همیشه یک هفته بود که این بار دو روز بیشتر طول نکشید و یک هفته هم زودتر پریود شدم.

سوال مخاطب نی‌نی‌بان: این ماه از روز ۱۱ به بعد پریود، دچار لکه بینی روشن و لخته خون اندازه عدس شدم که بی سابقه بود. پریودم هم همیشه یک هفته بود که این بار دو روز بیشتر طول نکشید و یک هفته هم زودتر پریود شدم. ممکن است حامله باشم؟ با وجود پریود دو روزه و اگرنه لکه بینی به چه دلایلی پیش می آید؟

دکتر شیرین نیرومنش، متخصص زنان و زایمان:
اگر پریود در زمان خودش اتفاق نیفتد و میزان خونریزی هم کم باشد، احتمال حاملگی وجود دارد و باید تست بتا هاش سی جی دهید. لکه بینی هم ممکن است در اوایل حاملگی و به هنگام کاشته شدن جنین در رحم مشاهده شود. البته این مساله در مورد همه خانم ها صدق نمی کند.


محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • مطالب مرتبط

وبگردی

برای ارسال نظر کلیک کنید

▼

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.