۷۸۸۷۲

علت پرمویی در زنان، چیست؟

من خانم متاهلی هستم که کیست هموراژیک دارم و پرولاکتین بالای خونم(۸۵۰)و پرمویی زندگی زناشویی ام را مختل کرده.

پرسش: من خانم متاهلی هستم که کیست هموراژیک دارم و پرولاکتین بالای خونم(۸۵۰)و پرمویی زندگی زناشویی ام را مختل کرده/با مصرف قرص اسپیرونولاکتون(ضد آندروزن:ضد موی زاید) ۱ماه هست که پریودم و تاثیری هم نداره/تصمیم گرفتم تخم و پودر رازیانه بخورم/روزانه چند بار و چه اندازه بخورم تا از مضرات احتمالی آن در امان باشم؟



پاسخ: مشکل شما باید از مسیر درمان دارویی و پزشکی زیر نظر یک متخصص زنان حل شود، بهتر است به جای مصرف خودسرانه غذاها و داروها، با یک متخصص زنان مشورت نمایید.




منبع: تبیان

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • مطالب مرتبط

وبگردی

برای ارسال نظر کلیک کنید

▼

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.