۸۹۵۳۴

علت سقط جنین، باید آزمایش بدهم؟

من از قبل فولیک اسید می خوردم نمی خواد ازمایش انجام بدم از کی اقدادم به بارداری کنم و پریودی هم هم منظم ۳۲ روز وبعد سقط هیچ مشکلی از نظر پریودی نداشتم.

سوال مخاطب نی‌نی‌بان: من ۱۹ ساله هستم مرداد باردار شدم مهر ماه هم به افتاد بدون کورتاژ به خاطر تشکیل نشدن قلب بعد دکتر رفتم گفت هیچ مشکلی نداری و قرص ویتامین ای داده و من از قبل فولیک اسید می خوردم نمی خواد ازمایش انجام بدم از کی اقدادم به بارداری کنم و پریودی هم هم منظم ۳۲ روز وبعد سقط هیچ مشکلی از نظر پریودی نداشتم.

پاسخ دکتر کتایون برجیس، متخصص زنان و زایمان و فلوشیپ نازایی:
دوست عزیز لازم است پیش از اقدام به بارداری به متخصص زنانی که تحت نظرشان هستید مراجعه کنید تا یک سری بررسی های لازم برای شما انجام شده و سپس با اجازه ایشان می توانید پس از سه ماه از زمان سقط اقدام به بارداری مجدد داشته باشید.


محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • مطالب مرتبط

وبگردی

برای ارسال نظر کلیک کنید

▼

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.