۶۰۴۸۴

نوزادم وزن نمیگیره، چه باید بکنم؟

در صورت صلاحدید پزشک یک آزمایش مدفوع از کودک بگیرید تا از نظر انگل و چیزهای دیگر مورد بررسی قرار بگیرد. همچنین آزمایش ادرار هم بدهید تا از نظر عفونت های ادراری هم چک بشود.

سوال مخاطب نی‌نی‌بان: با سلام خدمت شما، پسری ۹ ماهه دارم که وزنش ۸/۱۰۰ می باشد و قدش ۷۰سانت. حدود ۲/۵ ماه است که وزنش تغییر نکرده با اینکه غذایش را تقریبا خوب می خورد همین طور شیرم را. چه باید بکنم؟

پاسخ دکتر علی اکبر رهبری منش، متخصص اطفال:
بهتر است با مراجعه به متخصص این مساله را پیگیری بکنید. در صورت صلاحدید پزشک یک آزمایش مدفوع از کودک بگیرید تا از نظر انگل و چیزهای دیگر مورد بررسی قرار بگیرد. همچنین آزمایش ادرار هم بدهید تا از نظر عفونت های ادراری هم چک بشود. لازم است هم آنالیز ادرار و هم کشت ادرار انجام بشود.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • مطالب مرتبط

وبگردی

برای ارسال نظر کلیک کنید

▼

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.