۶۳۳۷۰

نوزادم از خواب میپره، روزها بیشتر است

روند رشدی شیرخوارتان خوب است. اینکه فرزندتان در طول شب مشکلی از نظر خواب ندارد و در طول روز دچار این پرش‌های خواب می‌ شود.

سوال مخاطب نی‌نی‌بان: با سلام کودکم دو ماه و نیم دارد روزها در خواب چندین بار از خواب می پرد اما این مسئله در خواب شبانه او مشاهده نشده خواستم ببینم مشکل از چیست؟ وزن الان ۵ کیلو زمان تولد ۲کیلو ۸۵۰ گرم. دور سر زمان تولد ۳۳ دور سر الان ۳۸/۲. قد زمان تولد ۴۷ قد الان ۵۷ . تغذیه از شیر مادر روند رشد او چگونه است.

پاسخ دکتر آتوسا فولادگر، متخصص اطفال:
روند رشدی شیرخوارتان خوب است. اینکه فرزندتان در طول شب مشکلی از نظر خواب ندارد و در طول روز دچار این پرش‌های خواب می‌ شود، به نظر نمی رسد مساله جدی مطرح باشد. این احتمال وجود دارد که محرکهای محیطی مثل صداهای ناگهانی، باز و بسته شدن در، تغییر دمای محیط خانه یعنی گرم و سرد شدن، صدای همهمه، تلویزیون و... باعث می شود کودک از خواب بپرد. نیاز به اقدام خاصی نیست و بهتر است کودک در محیطی آرام و به دور از سر و صدا بخوابد.


محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • مطالب مرتبط

وبگردی

برای ارسال نظر کلیک کنید

▼

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.