۷۴۰۵۲

علت بدغذایی در کودکان، یک اختلال است؟

میوه و سوپ و آش و خیلی از چیزها اصلا لب نمی.زند. همه جور امتحان کردم. سه ماه پیش یک دوره راسیپ و زینک پلاس بهش دادم، اشتهاش خوب شد.

سوال مخاطب نی نی بان: پسرم دو سال و هشت ماهه است و به شدت بد غذا. میوه و سوپ و آش و خیلی از چیزها اصلا لب نمی زند. همه جور امتحان کردم. سه ماه پیش یک دوره راسیپ و زینک پلاس بهش دادم، اشتهاش خوب شد. الان بعد از سه ماه می توانم دوباره بهش.بدم؟

پاسخ دکتر ماشاالله مهران، متخصص اطفال:
همواره لازم است رشد کودک را تحت نظر یک متخصص اطفال پیگیری کنید و اگر نیازمند مصرف مکمل زینک پلاس است، تحت نظر پزشک دادن مکمل را ادامه دهید و خودسرانه مصرف آن را قطع نکنید. مصرف آن درصورتیکه با تایید پزشک باشد لازم و بدون اشکال است.





محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • مطالب مرتبط

وبگردی

برای ارسال نظر کلیک کنید

▼

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.