۲۵۴۶۹۵

زندگی خصوصی رویا میرعلمی؛ تصاویری از کودکی تا تصویر مادرش با لباس عروس

زندگی خصوصی رویا میرعلمی؛ تصاویری از کودکی تا تصویر مادرش با لباس عروس

نی نی بان: رویا میرعلمی، بازیگر سرشناس تئاتر، سینما و تلویزیون ایران، متولد ۱۰ شهریور ۱۳۵۷ در قزوین، با مدرک کارشناسی طراحی صحنه از دانشگاه تهران، مسیر هنری خود را از سال ۱۳۷۸ آغاز کرد.

رویا میرعلمی، بازیگر مطرح تئاتر، سینما و تلویزیون ایران، در تاریخ ۱۰ شهریور سال ۱۳۵۷ و در شهر قزوین متولد شد. ایشان فارغ‌التحصیل مقطع کارشناسی در رشته طراحی صحنه از دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران هستند.

شروع فعالیت هنری

رویا میرعلمی قبل از ورود به عرصه بازیگری، علاقه یا تجربه‌ای در این حوزه نداشت و بازیگری اصلاً یکی از دغدغه‌های او نبود. اما در سال ۱۳۷۸، هنگامی که ۲۱ سال داشت و دانشجوی رشته طراحی صحنه بود، در یک اتفاق مهم، پیشنهاد همکاری از حسین کیانی، کارگردان نام‌آور دریافت کرد و با بازی در نمایش «خویشخانه» قدم به عرصه بازیگری گذاشت.

رویا میرعلمی

فعالیت‌های هنری و موفقیت‌ها

خانم میرعلمی پس از آغاز فعالیت در تئاتر، در سال ۱۳۸۰ در نمایش «رزیستورها نمی‌میرند»، علاوه بر بازیگری، طراحی صحنه و لباس را نیز بر عهده گرفت. در ادامه، در سال ۱۳۸۷ با ایفای نقش در فیلم سینمایی «برادر» برای اولین بار در مقابل دوربین به ایفای نقش پرداخت.

او در عرصه تئاتر جوایز بسیاری را کسب کرده است، از جمله دریافت جایزه اول بازیگری برای نقش‌آفرینی در نمایش «خویشخانه» در اولین دوره جشنواره ایران زمین و دریافت جایزه سوم بازیگری برای نمایش «رزیستورها نمی‌میرند» در نوزدهمین جشنواره تئاتر فجر در سال ۱۳۷۹.

رویا میرعلمی

ورود به تلویزیون و شهرت

حضور در تلویزیون برای رویا میرعلمی در سال ۱۳۸۸ و با ایفای نقش در سریال «وجدان آشفته» آغاز شد. دو سال بعد، با بازی در سریال «حیرانی» به شهرت بیشتری دست یافت. در سال ۱۳۹۱، او با ایفای نقش در سریال «زمانه» مخاطبان بسیاری را جذب کرد و در همین سال با هنرنمایی در سریال محبوب «شمعدونی» به کارگردانی سروش صحت، کنار بازیگرانی همچون محمد نادری و حسن معجونی شهرت بیشتری کسب کرد.

در سال‌های ۱۳۹۵ تا ۱۳۹۸، با بازی در سریال کمدی «لیسانسه‌ها» توانست جایزه بهترین بازیگر زن کمدی از جشن حافظ را از آن خود کند.

رویا میرعلمی

 

علاقه‌مندی‌ها و حضور در برنامه‌های تلویزیونی

رویا میرعلمی یکی از طرفداران پر و پا قرص تیم فوتبال استقلال است و در برنامه‌های گوناگون تلویزیونی همچون «دورهمی»، «کودک‌شو» و «جوکر» حضور داشته است.

رویا میرعلمی

دیدگاه درباره نقش‌های مورد علاقه

خانم میرعلمی در یکی از مصاحبه‌های خود درباره نقش‌های مورد علاقه‌اش چنین اظهار داشت: «دوست دارم نقش‌هایی که پیچیدگی دارند را بازی کنم. فکر می‌کنم نقش‌های هیستریک و روان‌پریش را بهتر ایفا می‌کنم.»

لینک هدیه

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

وبگردی

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.