974
کد: 167429
11 بهمن 1396 - 19:06
پزشک معالجم گفتن باید تست پاپ اسمیر بدید بعد از انجام تست گفتن زخم دهانه رحم دارم دکتر موقع برداشتن نمونه گفتن عفونت روش هست وقتی نمونه رو برداشتن خون اومد از واژنم آیا علائم بدخیم بودن اون زخم و خطرناک ؟ آیا این زخم زیاد بدون فریز امکان خوب شدن داره ؟

سوال مخاطب نی‌نی‌بان: سلام خسته نباشید ، خانم 27ساله ای هستم که برای آزمایشات قبل از اقدام به بارداری پزشک معالجم گفتن باید تست پاپ اسمیر بدید بعد از انجام تست گفتن زخم دهانه رحم دارم دکتر موقع برداشتن نمونه گفتن عفونت روش هست که تمیرش کردن و وقتی نمونه رو برداشتن خون اومد از واژنم آیا علائم بدخیم بودن اون زخم و خطرناک ؟ به شدت استرس دارم و خیلی ترس دارم از این بیماری آخه من هنوز یک سال نیست ازدواج کردم و بچه ندارم . آیا این زخم زیاد بدون فریز امکان خوب شدن داره ؟ خواهشمندم جواب بدید... سپاس

پاسخ دکتر مرجان قاجار، جراح و متخصص زنان، زایمان و نازایی:
 در مورد زخم سرویکس، حتما جواب پاپ اسمیر مهمه. شایعترین علت آن التهاب و عفونته و بعد از درمان دارویی برطرف میشود. سایر علل هم در پاپ اسمیر قابل تشخیص است و درمان دارد. اگر زخمی مزمن بود و خونریزی یا عفونت مکرر داشت، همچنین در مورد برخی از جوابهای پاپ اسمیر نیاز به کولپوسکوپی (معاینه با دوربین مخصوص) است. در مواردی هم بعد از بررسی کامل فریز یا کرایو انجام میشود.
مشاوره ویدیویی
ارسال نظر
*پر کردن قسمت هایی که ستاره دارد ضروری است.
نام:
ایمیل:
* نظر:
* کد امنیتی: