4356
کد: 169480
30 بهمن 1396 - 23:33
دختر من دوسال تمام داره و من قصد از شیر گرفتنش رو دارم. به هیچ نحوی هم نتونستم از شیر بگیرم. الان قرص داستینکس رو خریدم اما نمیدونم باید چه جوری مصرف کنم؟
سوال مخاطب نی‌نی‌بان:سلام. دختر من دوسال تمام داره و من قصد از شیر گرفتنش رو دارم. به هیچ نحوی هم نتونستم از شیر بگیرم. الان قرص داستینکس رو خریدم اما نمیدونم باید چه جوری  مصرف کنم و آیا اینکه برای بچه ضرر داره یا نه؟
  پاسخ دکتر محمد زنوزی راد، متخصص کودکان:
 دوست عزیز برخلاف تصور عموم دو سالگی حداکثر زمان شیردهی نیست. بعد از دو سالگی هم شیردهی هیچ ضرری برای مادر و کودک ندارد. شیرمادر بهترین غذا برای کودک است و کماکان مزایای خودش را بعد از دوسالگی دارد.نیازی نیست بابت این قضیه استرس داشته باشید و قرص مصرف کنید. به صورت تدریجی و به مرور زمان با تکامل روانی کودک، خودش از شیرمادر جدا می شود و میزان شیر خوردنش کم می شود. شیر مادر بهترین منبع ارامش و لذت برای کودک است. حتما به مرور فعالیت های لذت بخش دیگر جایگزین کنید
مشاوره ویدیویی
ارسال نظر
*پر کردن قسمت هایی که ستاره دارد ضروری است.
نام:
ایمیل:
* نظر:
* کد امنیتی: