495
کد: 210145
06 مهر 1398 - 10:10
در هفته 35 بارداری هستم و دکتر سونوگرافی داپلر برای من نوشته است.

سوال مخاطب نی‌نی‌بان: سلام. هفته ۳۵ بارداری هستم. وزن جنین ۲۱۰۰. خودم ریز چثهام و وزنم قبل بارداری ۴۲ بود با قد ۱۵۹. الان ۵۵ کیلو هستم.دکتر واسم سونو داپلر نوشته که انجام بدم. میخواستم بدونم این سونو داپلر ضرر نداره؟
 
پاسخ دکتر فریبا الماسی، متخصص زنان، استاد دانشگاه و فلوشیپ جراحی لاپاراسکوپی:
دوست عزیز سونوگرافی داپلر برای جنین ضرر ندارد و برای تشخیص اختلال رشد داخل رحمی جنین انجام میشود. با توجه به این که وزن خودتان کم است به نظر میرسد وزن جنین نرمال باشد. توصیه میشود در بقیه بارداری مقدار غذای بیشتری بخورید تا جنین رشد بیشتری داشته باشند.

مشاوره ویدیویی
ارسال نظر
*پر کردن قسمت هایی که ستاره دارد ضروری است.
نام:
ایمیل:
* نظر:
* کد امنیتی: