424
کد: 216691
10 دی 1398 - 19:31
من در هفته 5 بارداری هستم و میخواهم سقط جنین انجام بدهم.

سوال مخاطب نی‌نی‌بان: سلام عرض میکنم متاهل هستم و توی هفته ۵ بارداری ناخواسته. میخواستم بپرسم برای سقط از سایتوتک۲۰۰باید استفاده کنم یا ۱۰۰هم جواب میده و اینکه ایا احتمال داره سقط کامل انجام نشه و مجبور به زدن امپول بشم؟

پاسخ دکتر فریبا الماسی، متخصص زنان، استاد دانشگاه و فلوشیپ جراحی لاپاراسکوپی:
دوست عزیز مصرف سایتوتک در نیمه اول بارداری باعث بروز آنومالی های جنینی می شود. خانمی که برای اقدام به ختم بارداری سایتوتک مصرف می کند باید بداند اگر بارداری با سایتوتک ختم نشد باید از کورتاژ استفاده کند. اگر سایتوتک به درستی قبل از هشت هفته استفاده شود احتمال موفقیت آن بیش از 70 درصد است. 

مشاوره ویدیویی
ارسال نظر
*پر کردن قسمت هایی که ستاره دارد ضروری است.
نام:
ایمیل:
* نظر:
* کد امنیتی: