105
کد: 218077
05 اسفند 1398 - 08:14
اندازه دور سر و قد بچه روی رنج نرمال ولی AC زیر ۳٪ و وزن ۲۲۰۰ تخمین زده شده.
سوال مخاطب نی‌نی‌بان: با سلام .من هفته ۳۵ بارداری هستم .سونوگرافی داپلر انجام دادم .مقاومت شریان‌های رحمیم ۰.۶۶ و ۰.۵۳ بود .اندازه دور سر و قد بچه روی رنج نرمال ولی AC زیر ۳٪ و وزن ۲۲۰۰ تخمین زده شده... احتیاج به استفاده از آسپرین دارم ؟ و اینکه وزن جنین به محدوده نرمال میرسه تا هفته ۴۰ ؟
 
 
پاسخ دکتر مرجان قاجار، جراح و متخصص زنان، زایمان و نازایی:
دوست عزیز الان مصرف آسپرین توصیه نمیشود و فقط باید تحت نظر باشید و رشد جنین را پیگیری کنید. در این موارد تا ۴۰ هفته صبر نمیکنیم و زودتر زایمان انجام میشود.
 
مشاوره ویدیویی
ارسال نظر
*پر کردن قسمت هایی که ستاره دارد ضروری است.
نام:
ایمیل:
* نظر:
* کد امنیتی: