212
کد: 225043
24 شهريور 1399 - 14:12
فیبروم میتونه علت سقط ماه قبل من باشه؟ می تونم برطرفش کنم؟
سوال مخاطب نی‌نی‌بان: سلام.در ۱۹ شهریور ۹۹ در سونوگرافی واژینال با متنی مواجه شدم که میخواستم راهنماییم کنید که اولا این فیبروم میتونه علت سقط ماه قبل من باشه؟ و دوما چگونه این فیبروم رو میتوانم برطرف کنم...با تشکر 
تصویر یک میوم ساب موکوزال به ابعاد تقریبی 10*8 م م با بیش از ۵۰درصد پروتروژن به داخل کاویته اندومتر مشهود است جهت بررسی بیشتر SIS توصیه میشود...
 
 
پاسخ دکتر فریبا الماسی، جراح و متخصص زنان زایمان و نازایی:
دوست عزیز میوم میتواند در بارداری احتمال سقط را افزایش دهد. توصیه میشود حتما تحت نظر متخصص زنان باشید.
مشاوره ویدیویی
ارسال نظر
*پر کردن قسمت هایی که ستاره دارد ضروری است.
نام:
ایمیل:
* نظر:
* کد امنیتی: