۱۳۸۹۲۱

خوردن مغز حیوانات در بارداری، خطرناک است؟

باردارم، نمیدونستم مغز حیوانات برای جنین مناسب نیست. نگران جنین هستم چه کنم؟

سوال:
سلام من هفته پنج یا شش بارداری هستم نمیدونستم مغز حیوانات برای جنین مناسب نیست و هفته گذشته مغز گوسفند خوردم. البته نه مقدار زیاد. میخواستم بپرسم مشکلی برای خودم پیش نیومد ولی نگران جنین هستم چه کنم؟

جواب:
دوست عزیز. مغز بعضی حیوانات دارای میکروبهایی مثل لیستریا است که با مصرف آن علایمی شبیه انفولانزا در مادر ایجاد میشود و ممکن است باعث سقط جنین شود . اگر در شما علامتی ایجاد نشده پس احتمالا مغز سالم بوده و انشا.. مشکلی هم برای جنین پیش نخواهد آمد. نگران نباشید.
منبع: تبیان

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • مطالب مرتبط

وبگردی

برای ارسال نظر کلیک کنید

▼

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.