۱۶۹۰۴۲

پرکار شدن تیروئید، چطوری نرمال میشه؟

کمترین حد نرمال آزمایشگاه ۰/۲۷ بوده که این به معنی پرکار شدن تیروئیدم می باشد. لطفا راهنمایی کنید دوز دارو را حالا چقدر مصرف کنم تا دوباره تیروئیدم نرمال شود؟

سوال مخاطب نی‌نی‌بان: با سلام. من در ابتدای هفته ۱۳ بارداری ام. از قبل بارداری کم کاری تیروئید داشتم که با مصرف روزانه ۵۰ میکروگرم قرص لووکسین همیشه tsh نرمال داشتم. در ماه اول بارداری tsh=۴ شد که دکتر گفت دوز دارو را به ۷۰ میکروگرم در روز افزایش بده و من این کار را کردم اما حالا در هفته ۱۳ بارداری با آزمایش مجدد tsh=۰/۲۳ شده و کمترین حد نرمال آزمایشگاه ۰/۲۷ بوده که این به معنی پرکار شدن تیروئیدم می باشد. لطفا راهنمایی کنید دوز دارو را حالا چقدر مصرف کنم تا دوباره تیروئیدم نرمال شود؟

پاسخ دکتر سمیه یگانه، جراح و متخصص زنان، زایمان و نازایی:
عدد 0.01 و کمتر در بارداری به عنوان پر کاری تیروئید در نظر گرفته میشود . بهتر است تفسیر ازمایش را به عهده خود متخصص زنان بگذارید زیرا تفسیر اینگونه توسط افراد غیر حرفه ای و تغییر دوز دارو به صورت خود سرانه اصلا به صلاح شما نیست. شما در حال حاضر پر کاری تیروئید ندارید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • مطالب مرتبط

وبگردی

برای ارسال نظر کلیک کنید

▼

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.