۲۲۳۴۱۲

تزریق انسولین در بارداری، تا کی باید ادامه بدم؟

هفته پنجم بارداری هستم، امروز جواب آزمایش مو گرفتم، قندم خیلی بالا بود.

سوال مخاطب نی‌نی‌بان: سلام توروخدا راهنمایی م کنین .هفته پنجم بارداری هستم امروز جواب آزمایش مو گرفتم قند م خیلی بالا بود رو ۳۰۰ بود ..حالا بهم میگن انسولین تزریق کن .یه نظرتون واسه جنین ضرر نداره تا چه موقع باید انسولین تزریق کنم
پاسخ دکتر فریبا الماسی، جراح و متخصص زنان زایمان و نازایی:
دوست عزیز بالا رفتن قند در بارداری خطرناک است. در سه ماهه اول قند خون بالا باعث ایجاد آنومالی در جنین و از بین رفتن آن می شود و در هفته های بعدی باعث اختلالات رشد و مرگ داخل رحمی جنین می شود. قند بالا برای مادر هم خطرناک است، به پزشک مراجعه کنید و مواد قندی هم مصرف نکنید.
پاسخ دکتر نوشین نظری، متخصص زنان و زایمان:
دوست عزیز این دارو کاملا بی ضرر است. اگر استفاده منظم نداشته باشید نوسان های قند خون برای جنین مشکل ساز خواهد بود.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • مطالب مرتبط

وبگردی

برای ارسال نظر کلیک کنید

▼

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.